Goud icoon Nieuws

GOUD on tour in Zuid-Holland

Op zaterdag 25 februari deed de GOUD karavaan o.a. Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Gouda aan. Geert Tomlow, no 4 op de lijst van GOUD voor de provinciale verkiezingen was er bij om contacten te leggen met onze kiezers en mensen die dat nog kunnen worden. En ook Bernard Revet, lijsttrekker voor GOUD bij de verkiezingen voor het Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap Rijnland was van de partij. We maakten van de gelegenheid gebruik om Geert te vragen waarom hij er voor gekozen heeft om voor GOUD in het politieke strijdperk te treden. Ook de energieke Ton Lammertink uit Zoetermeer deed trouwens mee aan onze veldtocht in het Groene Hart.

De Waterschappen komen niet zo vaak in de publiciteit. Zij doen in stilte hun werk, een belangrijk takenpakket dat al eeuwen van het grootste belang is voor ons land dat voor een groot deel onder N.A.P. ligt. Ook in die organisaties worden dus belangrijke besluiten genomen die voor elke inwoner van het grootste belang zijn. Dat heeft niet alleen met de kosten te maken maar ook met lastige afwegingen die in veel gevallen moeten worden gemaakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om de balans te vinden tussen kosten en veiligheid, of tussen het natuurbelang of het economisch belang van allerlei sectoren, waaronder de land- en tuinbouw. Het is daarom maar goed dat deze instellingen onderdeel uitmaken van ons democratisch bestel. Daardoor hebben we de beste garantie dat er niet eenzijdig naar bepaalde belangen wordt gekeken en dat het algemeen belang daarbij niet ondersneeuwd. Bernard Revet heeft er net een vierjaarsperiode bij het Hoogheemraadschap opzitten. De wereld van het water interesseert hem zodanig dat hij besloten heeft om er nog een periode aan vast te plakken als de kiezer dat ook ziet zitten.

Gerelateerde berichten

Goud icoon Nieuws Debatten in Dordrecht voor First Time Voters
21 februari 2023

Politici voor het eerst in debat richting Provinciale Statenverkiezingen "Dat nu mensen ziek worden van PFAS die in de grond

Lees verder
Goud icoon Nieuws 15 maart, the Perfect Storm – Column
16 maart 2023

“Alles is psychologie” Vanmorgen werd ik wakker gebeld door een journalist van het Leidsch Dagblad die graag mijn mening wilde

Lees verder
Goud icoon Nieuws Column: “Waarom op GOUD stemmen?”
12 maart 2023

Er zijn veel ‘afhakers’ In onze gesprekken tijdens de verkiezingsperiode krijgen we regelmatig de vraag “Waarom zou ik op GOUD

Lees verder
© Copyright 2023 Politieke partij GOUD Zuid-Holland | Website: Webmazing