Goud icoon Nieuws

Fractie Den Haan wordt GOUD Nederland

Welkom bij GOUD: goed ouder worden in Nederland

Welkom bij GOUD: goed ouder worden in Nederland

Fractie den Haan gaat voor GOUD. Een nieuwe politieke partij die zich inzet voor goed ouder worden voor iedereen. De politieke partij wordt in de Tweede Kamer vertegenwoordigd door Liane den Haan.

Zie navolgende link: https://www.youtube-nocookie.com/embed/DU1VNaMsstE

Gemiddeld zijn inwoners van Nederland 42 jaar oud. In 1975 was dat nog 33 jaar. Het aantal oudere inwoners neemt razendsnel toe. Het ontbreekt de landelijke politiek echter aan visie op de ouder wordende samenleving. Om die reden is GOUD Nederland opgericht.

Solidair

GOUD wil werken aan een samenleving waarin huidige en toekomstige generaties voor elkaar zorgen en solidair zijn met elkaar. Waarin iedereen gelijkwaardig is en tot op hoge leeftijd mee kan blijven doen. GOUD wil dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden. “Kijk naar de huidige situatie; die is schrikbarend. Ontelbare AOW’ers staan in de kou, daarom is het tijd voor een nieuwe partij”, aldus Liane den Haan.

Constructief

De nieuwe politieke partij is met Liane vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. De komende tijd zal GOUD zich verder over Nederland verspreiden en uitbreiden. Kenmerkend voor GOUD is dat de partij actief en constructief wil meedenken en samenwerken om haar doelstellingen op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen te bereiken. “Politiek voor de bühne, daar houden we bij GOUD Nederland niet van”, zegt Liane stellig. “Net zomin als van stuurlui die aan de wal staan te schreeuwen hoe alles beter moet. GOUD richt zich op de inhoud, op werkbare plannen en constructieve oplossingen. Daarmee bereiken we het meest voor onze achterban!”

Gerelateerde berichten

Goud icoon Nieuws Debatten in Dordrecht voor First Time Voters
21 februari 2023

Politici voor het eerst in debat richting Provinciale Statenverkiezingen "Dat nu mensen ziek worden van PFAS die in de grond

Lees verder
Goud icoon Nieuws 15 maart, the Perfect Storm – Column
16 maart 2023

“Alles is psychologie” Vanmorgen werd ik wakker gebeld door een journalist van het Leidsch Dagblad die graag mijn mening wilde

Lees verder
Goud icoon Nieuws Column: “Waarom op GOUD stemmen?”
12 maart 2023

Er zijn veel ‘afhakers’ In onze gesprekken tijdens de verkiezingsperiode krijgen we regelmatig de vraag “Waarom zou ik op GOUD

Lees verder
© Copyright 2022 Politieke partij GOUD Zuid-Holland | Website: Webmazing